Metro Køleprojekt

Hoved entreprenør: Tunn3L

Kunde: Nordomatic, Multikøl og Airteam

Metroen i København udvider deres eksisterende fremføring med 5 nye stationer på linjen M4 + 1 servicerings stationen

  • Havneholmen
  • Enhave Brygge
  • Sluseholmen
  • København syd
  • Mozerts Plads

I den forbindelse har vi været en tværfaglig sammenspiller mellem de forskellige entreprenør op mod det overordnet SCADA software.

Få Multikøl har vi været med projekterende i forhold til og finde en systemløsning der styringsmæssigt gav mening, i forhold til kravene omkring redundant kølekapacitet med tilhørende pumper, fancoil sikkerhedsfunktioner m.m. På pladsen har vi stået få programmering samt idriftsættelse af anlægget samt eventuelle udfordringer i den forbindelse, samt installation af en effektiv lokal styring af anlægget via HMI løsning i tavlefront. Samt kontrol af dataudveksling op i mod SCADA systemet samt tilpasning her af.

Få Nordomatic har vi stået få programmering af styring, idriftsættelse og tilpasning af systemet til overholdelse af diverse krav på brandsikkerhed m.m., samt installation af en effektiv lokal styring af anlægget via HMI løsning i tavlefront. Samt kontrol af dataudveksling op i mod SCADA systemet samt tilpasning her af.

Få Airteam har vi stået som teknisk samarbejdes parter i forbindelse med programmering af standart skabelon få ABB frekvensomformer få røgventilering af tunnelrør samt trappearealer.